ANDROS - igre-igre

knjige   eseji   pesmi   avtor se predstavi   kuharija   razno   vodič po vesolju   fotoalbum   igre  

Veliki zelenec (Lacerta viridis) © Andrej Ivanuša, 2007
(s klikom na sliko se prikaže moj fotoalbum)

 • Transport Tycoon Deluxe (TTDLX) in kloni
  Deluxe (TTDLX) je strateška igra, pa tudi poslovna simulacija. Cilj igre je, da v namišljeni pokrajini ustvarimo transportni imperij s prevozom tovora, pošte, dragocenosti in potnikov med različnimi vrstami industrije in mesti. Pri tem uporabimo vlake, tovornjake, avtobuse, letala in ladje.
   

 • Rollercoaster Tycoon (RCT)
  je graditeljska igra in poslovna simulacija. Cilj igre je, da izgradimo lep in poslovno uspešen zabaviščni park. Na voljo imamo že v naprej pripravljene elemente in naprave. Lahko pa si zgradimo sami železnico, viseči vlak ali celo lasten vlakec smrti (rollercoaster).
   

 • Zoo Tycoon (ZT)
  je graditeljska igra in poslovna simulacija. Cilj igre je, da izgradimo lep in poslovno uspešen zoološki vrt. Na voljo so vse naprave za izdelavo parka, kakor tudi za zadovoljstvo obiskovalcev. Pri delu nam pomagajo čuvaji in obširna baza znanja o živalih in njihovih navadah ter habitatih.
   

 • Locomotion (LCM)
  je strateška igra in poslovna simulacija. Cilj igre je, da v namišljeni pokrajini ustvarimo transportni imperij s prevozom tovora, pošte, dragocenosti in potnikov med različnimi vrstami industrije in mesti. Pri tem uporabimo vlake, tovornjake, avtobuse, letala in ladje. Igra je naslednica TTDLX z izboljšano grafiko in logiko.
   

 • Travian
  Trenutno Traviana ne igram.

Na vrh strani

Vse pravice pridržane. © 2007-2010, Andrej Ivanuša, Maribor.
Zadnja sprememba na tej strani: 02.01.2015